Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Κρέμα των θεών

Υλικά

200 ml γάλα καρύδας

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

1 κουτί κρέμα γάλακτος

σπορέλαιο

1 1/2 φλυτζάνι νερό

1 φακελάκι ζελέ άσπρο (χωρίς γεύση)

δαμάσκηνα κομπόστα για συνοδευτικό

Οδηγίες

Ενυδατώνουμε το ζελέ σε κρύο νερό, και το διαλύουμε σε μπεν-μαρι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε στο μπλέντερ για λίγα λεπτά.

Αλείφουμε ένα ταψί (στρογγυλό για κεϊκ) με λάδι και πιτσιλάμε λίγο νερό. Ρίχνουμε την κρέμα στο ταψί και βάζουμε στο ψυγείο να πήξει για τουλάχιστον 4 ώρες.

Σερβίρουμε μαζί με δαμάσκηνα κομπόστα.

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails