Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Σάλτσα βινεγκρετ

Υλικά

2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο

1 κουταλία της σούπας ζωμός κρέατος σε σκόνη

3 πιπερόκοκκοι τριμμένοι

1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο

1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη

1/2 φλυτζάνι ξύδι

1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο

1 κουταλιά της σούπας μαϊντανος ψιλοκομμένος


Οδηγίες

Λιώνουμε καλά το σκόρδο μαζί με το ζωμό κρέατος, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο μέχρι να γίνουν όλα μια ομογενοποιημένη μάζα.

Προσθέτουμε σιγά-σιγά το ξύδι και το ελαιόλαδο.  Ανακατεύουμε μαζί και τον μαϊντανό.

Σερβίρουμε με μανιτάρια, φοινικοκαρδιές, λαχανικά, κλπ.

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails