Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Γλυκό καρύδας (cocada)

Υλικά

100 γρ. καρύδα τριμμένη

400 γρ. ζάχαρη

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

Οδηγίες

Ανακατεύουμε ολα τα υλικά και τα βαζουμε σε χαμηλή φωτιά ανακατευοντας συνεχώς, μέχρι να ξεκολλήσει από τον πάτο της κατσαρόλας.

Βουτυρώνουμε μια λεία επιφάνεια, κατά προτίμηση μάμαρο και ρίχνουμε εκει το μίγμα του γλυκού, προσέχοντας να εχει ολη η επιφάνεια του γύκού το ίδιο ύψος. Το αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά.

Αφού κρυώσει, το κόβουμε σε τετραγωνάκια

Σημ.: Αν δεν έχετε κά ποια επιφάνεια διαθέσιμη, μπορείτε να απλώσετε το γλυκό σε ενα ταψί.

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails