Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Κρέπες

Υλικά

125 γρ. αλεύρι

250 γρ. γάλα

1 κρόκος αυγού

2 αυγά ολόκληρα

25 γρ. λιωμένο βούτυρο

Οδηγίες


Φτιάχνουμε ένα βουναλάκι με το αλεύρι, φτιάχνουμε στο κέντρο ένα βαθούλωμα.

Βάζουμε τα αυγά και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε λίγο λίγο το γάλα ανακατεύοντας και στο τέλος προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο.

Αφήνουμε το χυλό για 1 ώρα πριν τις φτιάξουμε.

Με την βοήθεια μιας κουτάλας, ρίχνουμε σε τηγανι χωρις λάδι και ψηνουμε τις κρέπες.

Βγαίνουν 6-8 κρέπες ανάλογα με το μέγεθος του τηγανιού.

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails