Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Χοιρινό μπούτι στη γάστρα

Υλικά

1 χοιρινό μπούτι

αλάτι, πιπέρι

δεντρολίβανο

κρεμμύδια σε ροδέλες

1 πιπεριά κόκκινη σε ροδέλες

1 πιπεριά κίτρινη σε ροδέλες

1 πιπεριά πράσινη σε ροδέλες

σάλτσα ντομάτας

Οδηγίες

Κόβουμε το κρέας σε μερίδες και το αλατοπιπερώνουμε.

Στη γάστρα ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές.

Προσθέτουμε από πάνω το κρέας.

Ρίχνουμε το δεντρολίβανο και την σάλτσα.

Το ψήνουμε στο φούρνο με κλειστή γάστρα για 40-50 λεπτά περίπου.

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails