Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Maria mole

Υλικά

1 συσκευασία ζελατίνης χωρίς γεύση

1 φλυτζάνι πολύ ζεστό νερό

3 φλυτζάνι ζάχαρη

1 συσκευασία τριμμένης καρύδας

Οδηγίες

Διαλύουμε την ζελατίνη στο ζεστό νερό.

Χτυπάμε την ζελατίνη στο μίξερ και όταν αρζίσει να αφρίσει προσθέτουμε σιγά σιγά τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα

Ρίχνουμε την μισή ζύμη σε ένα πυρεξ. Ρίχνουμε από πάνω την μισή τριμμένη καρύδα.

Ρίχνουμε το άλλο μισό της ζελατίνης και τελευταίο το υπόλοιπο από την τριμμένη καρύδα.

Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 1/2 ώρα.

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails